post@lilleskagen.no

Lilleskagenhage logo

Norsk agentur for DeWit

DeWit er en femtegenerasjons familiebedrift i Grooningen i Nederland. Siden 1898 har familien drevet smia, som nå leverer førsteklasses hageredskap i en kvalitet som varer livet ut, det er fantastisk å jobbe med og det er bærekraftig produsert. 

Redskapene er smidd delvis for hånd, delvis som et samarbeid mellom mann og maskin. Stålet, boronstål fra Sverige, er et høykvalitetsstål som herdes og slipes skarpt under produksjonen. Alle redskapene kan slipes opp ved behov. Skaft og håndtak produseres også i egen trevarefabrikk, av asketrær som vokser lokalt.

Hele produktet, og restmaterialer i produksjonen, er 100% resirkulerbare, og med produksjonen i Nederland, som nå er elektrifisert med solceller, gjør dette sannsynligvis DeWit til den mest bærekraftige redskapsprodusenten for Europa.

Helt siden 1898 har navnet DeWit vært synonymt med godt håndverk, god kvalitet og pålitelighet. En hollandsk familiebedrift som kombinerer håndverk med tradisjon. En bedrift som ikke er redd for innovasjon. Å velge DeWit er en garanti for den beste kvaliteten og det største utvalget i smidd hageredskap! 

Riktig redskap er halve jobben!

Forhandlere

Garden Living

Dyhre Gård & Gartneri – Moss

Ramme Gård – Hvitsten

Schrader Gartneri – Gårdsbutikken – Nesodden

Hesleberg Gartneri – Asker

Syverud Gaard – Sande

Vegge Gård – Nykirke

Lilleskagen AS – litt av hvert til hagen – Hvasser

Bondens Hage – Sandefjord

Hagen på Frivoll – Grimstad

Hesnes Gartneri og Kjøkken – Brekkestø

Brekkekjær Gartneri – Brekkestø

Randesund Planteskole – Godvår – Kristiansand

Br. Nygaard AS – Vigeland

Småbruket i Skjærgården – Mandal

Hollenderen Djoerd van Kammen – Kvinesdal

Polly og Molly – Randaberg

Wiig Gartneri – Orre

Aaserud Lys – Skreia