post@lilleskagen.no

Lilleskagenhage logo

Hagedesign

Vi brenner for hyggelig uteplasser med god atmosfære og bærekraftige og miljøvennlig produkter. Vi designer din hage med lokal forankring og sørger for at din hage gjenspeiler deres personlighet og preferanser.

Vi går en tur i hagen, kikker og diskuterer. Ser på muligheter og forbedringer. Du får forslag og anbefalinger underveis.
Kun muntlig overlevering. Reise er inkludert i prisen innen Færder og Tønsberg.

Pris: kr 2 500

Vi starter med befaring i hagen, vi diskuterer og planlegger ut fra deres drømmer og behov. Planen tar hensyn til deres muligheter og ambisjonsnivå. Dere mottar en tegnet hageplan med planteliste. Prisen inkluderer befaring og reise. Vi tar oppdrag fortrinnsvis i Færder og Tønsberg.

Pris: fra kr 9 000

Få en ny hage, fiks ferdig! Dette er en totalpakke med alt fra befaring, planlegging, diskusjon, tegninger, plantelister, gjennomføring i samarbeid med anleggsgartnere, samt kvalitetssikring. Dette er et arbeid som betales etter timer, eller på anbud. Vi tar også på oss vedlikehold av anlegg vi har opparbeidet. Vi tar oppdrag fortrinnsvis i Færder og Tønsberg.

Timepriser: 

kr 750 utearbeid inkl mva

kr 900 planlegging inkl mva

1. Planlegging

Vi starter med en befaring i hagen deres, vi snakker sammen om ønsker og behov, om hvilke forutsetninger og ambisjoner dere har for hagen. Vi diskuterer hagestiler, farger og plantevalg.

2. Gjennomføring

Det blir utarbeidet en hageplan som dere kan utføre selv, eller den kan utføres i samarbeid med lokale anleggsgartnere. Dersom dere ønkser det kan vi bistå i hele prosessen fra A-Å og være deres prosjektleder under hele arbeidet.

3. Resultatet

Dere får den hagen dere ønsker dere, den er tilpasset deres behov og ambisjoner! En hage dere kan leve med og i, som gir dere glede og økt livskvalitet!

Ofte stilte spørsmål

Prisen avhenger selvfølgelig av flere faktorer, og dette er ting vi går igjennom etter en befaring i din hage.

Vi kommer mer enn gjerne på en liten befaring hos deg før vi begynner å jobbe med noen tegninger. Her kan du fortelle oss litt mer om hva du ønsker og hvilken stil du ønsker å gå for.

Dere bestemmer selv om dere ønsker å bruke deres egne kontaktpersoner, eller om dere ønsker at vi skal stå for dette. 

Overhodet ikke! Ingen hage er for liten for oss. Vårt største mål er å lage en løsning som passer akkurat for deg uavhengig av størrelse og form på hagen.

Selvfølgelig! Sammen med deg lager vi en tegning og en plan for videre fremdrift. Du kan selvfølgelig være med underveis i prosessen slik at vi er sikre på at du får det som du ønsker.

Vi jobber primært lokalt i Vestfold, Færder og Tønsberg, men kan i visse tilfeller se på arbeidet utenfor denne grensen. Ring oss og spør så ser vi om vi kommer frem til en løsning.

Ja! Vi har svært gode kontakter innenfor dette området og har kjennskap til en rekke fagpersonell innen ulike fagområder og ekspertiser.

Dette avhenger litt av størrelsen på prosjektet, og hva som skal gjøres! Be oss inn for en befaring så kommer vi tilbake til deg med en konkret fremdriftsplan.