post@lilleskagen.no

Lilleskagenhage logo

Lilleskagen AS

Vi er en liten og dynamisk bedrift med fokus på våre kunders tilfredshet. Vi ønsker å hjelpe deg med å lage den perfekte drømmehagen. Vi bistår med alt fra planlegging, innkjøp og utførelse av hele prosessen.

Lilleskagen AS restaurerer gamle hager og har spesialisert oss på stauder og stedegne planter. Vi jobber på lag med naturen og er opptatt av å tilpasse hagen til omgivelsene, vi tar hensyn til naturgitte forhold og velger rett plante på rett sted! Vi holder til på Tjøme og tar fortrinnsvis prosjekter i Færder og Tønsberg. 

I tillegg til dette har vi også vår egen nettbutikk, hvor vi fokuserer på hagerelaterte varer.  Vi har spesialisert oss på unike og solide produkter med høy kvalitet og tidløs design! Dette er ikke produkter for bruk og kast – dette er produkter du blir glad i. Varig, vakkert, nyttig og bærekraftig!

Se vår nettbutikk

  • Hageredskaper fra hollandske De Wit
  • Hagebøtter fra japanske Hachiman
  • Hagesakser fra japanske ARS
  • Interiørprodukter fra svenske Design Emma Sjödin
  • Kopper, kort og håndduker fra danske Simply Flowers
  • Andre hagerelaterte produkter
Marianne Strøm

Marianne Strøm

Daglig leder og Hagegartner
– på lag med naturen

Marianne Strøm er daglig leder og startet Lilleskagen AS i 2018.
Hun har en master i hagebruk fra NMBU og gikk på Gjennestad Gartnerskole før det. Hun har jobbet som rådgiver for blomsterprodusenter i veksthus i 20 år og har lang erfaring innen prosjektstyring og administrasjon. Blomster og hage har vært en lidenskap hele livet, og gjennom utdanning av jobb har hun opparbeidet seg et bredt faglig grunnlag innen alt fra dyrking, vedlikehold, design og planlegging.


Tlf: 959 46 622

Kathrine Strøm

Kathrine Omnia Strøm

Landskapsarkitekt
– synergier mellom økologi, landskap og samfunn

Kathrine bidrar på større prosjekt, og der det kreves søknader.
Hun er en effektiv og resultatorientert dame, som liker å ha mange jern i ilden. Hun er dosent på Fakultet for landskap og samfunn, Institutt for landskapsarkitektur, NMBU, og jobber også som landskapsarkitekt hos Asplan Viak.
Erfaring fra 15 år som privatpraktiserende landskapsarkitekt, samt 4 år Botanisk hage i Oslo og 2 år i Statens vegvesen. Utdannet landskapsarkitekt fra NMBU/California Polytechnic University i 2002.


Tel: 924 69 283

Vi gleder oss til å høre fra deg